Hoven Friskole

Bedsteforældre-dag i Børnehuset 4. december

Blanketter

Indskrivning

Ønsker du, at dit barn skal indskrives på Hoven Friskole skal du udfylde indskrivningspapirer og aflevere eller sende dem til skolen. Husk at meddele skolen, hvis I ændrer adresse, telefon-nr. eller mail-adresse.

Hent indskrivningspapirer her

Fripladstilskud til Skolen

Forældre kan ansøge om tilskud til økonomisk friplads. Skolen indsender ansøgningen til Fordelingssekretariatet, der tjekker med SKAT. Skolen får besked tilbage sidst i december. Skolepengene bliver derefter - i tilfælde af tilsagn - nedbragt fra januar til og med juli måned.

Se forældreansøgning vedr. skolepenge og SFO (når man er bosiddende udenfor RKSK) her

Se forældreansøgning vedr. skolepenge her

Se forældreansøgning vedr. skolepenge på engelsk her

Se fordelingsnøglen vedr. skolepenge her

Man skal aflevere en ny ansøgning hvert år.

Sidste ansøgningsfrist for dette skoleår er fredag den 30.08.2019 - ansøgninger modtaget efter denne dato, vil ikke komme i betragtning.